Другий клуб за півроку. Гравець збірної України знайшов нову команду в Європі

14:57, 05 лютого 2021
ТРАНСФЕРИ

Довго на одному місці не затримався.

Євген Чеберко перейшов до хорватського Осієка, повідомляє офіційний сайт клубу. Деталі переходу не розголошуються. Проте у ЗМІ з’явилася інформація, що це буде оренда терміном на 1,5 роки. Нагадаємо, що 23-річний українець влітку перейшов із Зорі до австрійського ЛАСКа за 300 тисяч євро, за який зіграв лише у 7 матчах.

Тепер на центрального захисника чекає новий виклик у чемпіонаті Хорваті, де його нова команда наразі посідає другу сходинку в чемпіонаті. Нині Осієк і Динамо Загреб мають однакову кількість очок (по 42), однак у загребського клубу краща різниця забитих і пропущених м’ячів.

Тепер в Осієку гратимуть два українці. Окрім Чеберка за цю команду виступає Дмитро Льопа, який у цьому сезоні за хорватський клуб зіграв 9 матчів і забив один м’яч.

Нещодавно Чеберко дебютував за національну збірну України у матчі з Францією. Тоді ексоборонець Зорі відіграв цілий тайм проти чинних чемпіонів світу.

Читайте також: Залишити Мессі. Барселона підпише зірку Ман Сіті, щоби переконати аргентинця не йти та Cкільки Динамо просить за одного зі своїх лідерів? Журналіст розсекретив суму

Читайте також