Друга поразка поспіль. Миколенко із Евертоном програє Тоттенгему в матчі з пенальті. ВІДЕО

21:27, 15 жовтня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Евертон в 11-му турі АПЛ на виїзді грав з Тоттенгемом. Віталій Миколенко уже звично для себе вийшов у стартовому складі команди Френка Лампарда.

Loading...

Іриски, які підходили до цього поєдинку в статусі андердога, двічі були близькі, щоби забити. Спочатку у середині першого тайму Грей під кутом виходив фактично віч-на-віч з Льорісом, але ударив вище воріт.

А потім уже ближче до перерви на побачення з голкіпером Тоттенгема вибігав Онана. Та півзахисник Евертона теж пробив зависоко. Шпори ж протягом перших 45-ти хвилин не мали таких моментів, хоч і більше володіли м'ячем та частіше завдавали ударів.


Натомість другий тайм Тоттенгем розпочав куди гостріше і на 53-й хвилині міг забивати Кейн. Нападник лондонців з меж штрафного майданчика потужно стріляв по воротах Евертона, але м’яч полетів просто по центру воріт, де був Пікфорд, який відбив цей удар.  

На 58-й хвилині гравці Тоттенгема заробили право на пенальті. Після удару з-за меж штрафного майданчика Пікфорд не зміг зафіксувати м’яч, його підхопив Кейн і голкіпер Евертона рукою зачепив нападника. Виконувати одинадцятиметровий взявся сам постраждалий. Кейн потужним пострілом відправив м’яч у лівий від себе кут воріт – 1:0.

Евертон спробув бодай щось створити біля воріт Тоттенгема у другому таймі, але абсолютно нічого не виходило. Крапку зустрічі поставив Хейб'єрг. Після передачі з флангу від Бентанкура данський півзахисник, якого загубили захисники, обробив м'яч і пробив у кут – 2:0.

Тож Евертон поступається 0:2. Для команди Віталія Миколенка це вже друга поспіль поразка. Після 11-ти турів іриски мають 10 очок.

Читайте також: Зінченко знову поза грою?! Головний тренер Арсенала повідомив про стан українця

Читайте також