Динамівець – у п’ятірці найдорожчих гравців на своїй позиції у Лізі Європи

10:23, 06 вересня 2019

Cтатистичний портал Transfermarkt опублікував вартість усіх футболістів, що виступатимуть у груповому етапі Ліги Європи цього сезону.

У списку найдорожчих правих вінгерів Віктор Циганков посідає 5 місце. Очолює ТОП-5 новачок Арсенала Ніколя Пепе. Його трансферна вартість – 65 мільйонів євро.

Також півзахисник київського Динамо Віктор Циганков є найдорожчим серед українців у Лізі Європи. Його цінник – 20 мільйонів євро. 

Звичайно, порівняно із найдорожчим гравцем турніру Полем Погба з МЮ, ціна якого 100 мільйонів євро (!), скромні 20 мільйонів Віктора не вражають. Але, погодьтеся, все ж приємно…

Циганков у загальному рейтингу найдорожчих гравців Ліги Європи ділить із іншими футболістами 56–74 сходинки. 

Нагадаємо, у груповому етапі Ліги Європи Україну представлятимуть київське Динамо та Олександрія. Українські команди вже дізналися своїх суперників.

Окрім того, чимало українських легіонерів виступатимуть у турнірі: до заявок своїх команд потрапили Артем Сухоцький зі Слована, Данило Ігнатенко, Олександр Зубков та Ігор Харатін з Ференцвароша Сергія Реброва, Ігор Пластун, Роман Яремчук та Роман Безус із Гента, Мар’ян Швед із Селтика та Валерій Бондаренко із Віторії Гімарайнш.

Читайте також