Ексдинамівець показав свою майстерність. Поклав двох суперників і забив. ВІДЕО

09:28, 22 червня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У 28-му турі чемпіонату Туреччини Галатасарай приймав Газіантеп.

Матч закінчився з рахунком 3:3. Першими стартували гості: після подачі з кутового Джілободжі виграв позицію і пробив головою під поперечку. Вже за декілька миттєвостей Фалькао рахунок зрівняв. Нападник вийшов віч-на-віч з голкіпером і забив у ближній кут – 1:1.

Ефектним голом в цьому матчі відзначився колишній гравець Динамо Юнес Беланда. Він опинився з м’ячем у штрафному майданчику після передачі від Сері. Марокканець красиво прибрав двох захисників на замасі, а потім лівою ногою пробив у ближній кут воріт Газіантепа – 2:1.

На 55-ій хвилині господарі поля залишилися в меншості. Челік збив Озера, щоб не дати йому вийти сам на сам з голкіпером. Арбітр показав захиснику пряму червону.

Потім Галатасарай забив ще раз на 66-ій хвилині. Але втримати перемогу не вдалося. Вже за 10 хвилин дальнім ударом Твумасі прошив голкіпера гостей. А вже у доданий до другого тайму час Александру Максім зрівняв рахунок, реалізувавши пенальті.

Слід відзначити, що дуже гарним голом відзначився орендований у Шахтаря Кайоде. Нападник ударом через себе забив наприкінці зустрічі. Однак, після перегляду ВАРу арбітр зустрічі гол скасував. Перед цим правий захисник Газіантепа Джейлан відібрав м’яч на своїй половині поля з порушенням правил: він завалив Дурмаза, штовхнувши його руками.

Після цього матчу Галатасарай перебуває на 4-ій сходинці, маючи у своєму активі 51 бал. Газіантеп наразі 9-ий з 34 пунктами.

Нагадаємо, що Юнес Беланда близький до переходу в Аль-Хіляль.

Читайте також: Жодних шансів конкуренту. Зоря попри кадрові втрати впевнено перемагає Десну та Барселона позбавить Гвардіолу зіркового нападника. Але Сіті на цьому дуже добре заробить

Читайте також