Футбол на вікенд. Динамо проти бразильців, ЛЧ та Кубкові битви

17:31, 24 травня 2019

Цікавого футболу не стає менше. Попереду у нас фінали Кубків Іспанії та Португалії, а також розв’язка в УПЛ і Серії А. Про усі найцікавіші поєдинки вікенду дивись у новому випуску Футбол на вікенд.

УПЛ

Динамо та Шахтар посеред тижня зіграли матч, який вже не мав турнірного значення для жодної з команд, однак це пішло тільки на користь самому матчу. Два голи, два вилучення, вдосталь гольових моментів – таке класичне нам потрібне.

Але вже на вихідних на Динамо чекатиме останній домашній матч цього сезону. Суперник – ФК Львів. Саме львів’яни – останні, хто в рамках УПЛ перемагав Динамо на його полі.

Серія А

Напередодні останнього туру в Італії справжня битва за два лігочемпіонівські місця. Найкращі шанси на них у Аталанти та Інтера, яким достатньо просто не програти, аби наступного сезону вживу почути гімн ЛЧ. Складніше Мілану, адже команді Гаттузо потрібно виграти свій матч і сподіватися на поразки конкурентів. Оскільки в разі однакової кількості очок у Аталанти, Інтера і Мілана саме росо-нері залишаються поза четвіркою.

Шанси Роми не більше, ніж просто математичні. Римлянам потрібно, щоб усі суперники в боротьбі за ЛЧ програли, а сама Рома виграла із величезним рахунком.

Річ у тім, що Вовки двічі зіграли внічию із суперниками, а за рівної кількості очок рахуватиметься різниця м’ячів, а тут у римлян справжня біда. Дефіцит у 6 голів потрібно ліквідувати столичній команді.

Іспанія

В Іспанії відбудеться фінал Кубка. Барселона може вп’яте поспіль стати його переможцем і покращити свій же рекорд успішних фінальних матчів.

30 Кубків Іспанії виграла Барселона, 23 – Атлетик Більбао і лише 19 Реал. У разі поразки від Валенсії фінальний матч може стати останнім для Вальверде на чолі каталонців.

Португалія

Ще один фінал відбудеться у Португалії. Порту та Спортинг вже взимку розіграли Кубок Ліги, який дістався останнім. На черзі Кубок Португалії. Варто відзначити, що на рахунку обох команд по 20 головних кубків країни, і цей матч стане історичним для якогось із клубів.

За останні п’ять років Порту і Спортинг чотири рази зустрічалися між собою у кубкових турнірах. Усі ці зустрічі завершувалися на користь Спортинга. Та як буде цього разу?

Читайте також