Гол + асист Безуса і Андерлехт на колінах

21:05, 25 листопада 2018

Роман Безус відзначився голом і приніс Сент-Трюйдену перемогу у матчі проти Андерлехта Євгена Макаренка. В складі обох команд виступають українці і обидва розпочали гру з перших хвилин. Господарі дуже швидко окреслили власні амбіції. Роман Безус підхопив м’яч у штрафному майданчику і пробив низом. Голкіпер не зумів дістатись до м’яча і лише провів його поглядом.

За декілька хвилин до перерви гості змогли відігратись. Андерлехт провів швидку контратаку і Амузу мав вдосталь часу, аби побачити партнера і виконати точний навіс у штрафний майданчик. Там усіх перевисів Сантіні і вколотив м’яч у ворота, 1:1. Андерлехт на цьому не зупинився і вже у дебюті другого тайму той же Сантіні оформив дубль. Якщо хтось подумав, що на цьому справу було зроблено, то він помилився. Сент-Трюйден не лише зрівняв рахунок, а й вирвав вольову перемогу. На дубль Сантіні тим же відповів Камада. А останній гол в матчі стався за сприяння Безуса. Роман відзначився асистом.

Остаточну крапку у грі поставив Болі, який і скористався передачею Романа, забившми з гострого кута. 4:2 – канарки перемогли Андерлехт і наблизилися до одного із найтитулованіших клубів Бельгії на відстань трьох очок.

Читайте також