Гроші чи Барселона? Неймар має серйозні проблеми із законом

14:17, 14 липня 2019

Ситуація із майбутнім Неймара щодня стає все заплутанішою. Барселона вже офіційно оформила придбання нападника Атлетико Антуана Грізманна. Однак президент каталонців не полишає сподівань купити ще й Неймара. Сам бразилець вже розпочав підготовку до нового сезону у складі ПСЖ. Щоправда, і Неймар відкрито заявляє про бажання повернутися на Камп Ноу.

Але на заваді трансферу можуть стати навіть не фінансові апетити ПСЖ, який хоче отримати за бразильця не менше 200 мільйонів євро, а іспанське законодавство. За інформацією Marca, Неймар має проблеми із податковою. Бразильця підозрюють в ухилянні від сплати податків. Неймар отримав штраф у розмірі 35 мільйонів євро. Йдеться також про те, що футболіст приховував суми своїх реальних прибутків. Ця ситуація значно ускладнює ймовірне повернення вінгера ПСЖ до Іспанії. Адже в разі не сплати штрафу, наявне майно Неймара в Іспанії буде арештовано, а справа передана до суду.

Схожі проблеми у Неймара і на Батьківщині. У Бразилії вже арештовано частину майна футболіста. Міністерство економіки Бразилії вимагає від Неймара сплати 15,7 мільйонів податків та 2,7 мільйонів євро штрафу.

Читайте також