І сам готовий працювати на Росії? Луческу сподівається на повернення росіян у Європу

11:40, 10 листопада 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Мірча Луческу нещодавно залишив київське Динамо, а вже почав робити дивні заяви.

78-річний румунський спеціаліст поспілкувався із росіянами і у коментарі ЗМП (Засобам масової пропаганди) шокував своєю позицією щодо росії та їхнього місця у футбольному світі. Але, ЦІ СЛОВА МОЖУТЬ БУТИ ВИКРИВЛЕНІ, оскільки першоджерело – росіяни:

Зараз я вдома, в Бухаресті. Хочу подякувати всім, хто допомагав мені. Вкрай складно грати у футбол без вболівальників, фінансової підтримки, спонсорів, реклами. Виступати лише молоддю з академії. У будь-якому разі я намагався зберегти футбол у своєму житті. Це найважливіше навіть у такій ситуації. Чи можна тепер побачити мене на росії? Пройшло зовсім небагато часу з того дня, як я пішов із клубу, через місяць ситуація з майбутнім стане зрозумілішою. Можу сказати, що я поважаю всі країни. Сподіваюся, що скоро все закінчиться, в Україні гратимуть із вболівальниками, а росія повернеться до виступів у Європі. Загалом усе прийде в норму.

Фото: Динамо Київ

Також екстренер київського Динамо зізнався, що спостерігає за виступами санкт-петербурзького зеніта та похвалив команду.

Читайте також: Дискваліфікували на 600 днів! Клуб УПЛ несподівано розірвав контракт із футболістом

Читайте також