Катастрофа Ярмоленка з Арсеналом. Українець долучився до прикрої поразки Вест Гема. ВІДЕО

23:08, 19 вересня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У 2-му турі АПЛ Вест Гем завітав у гості до Арсенала

Як і в поєдинку попереднього туру з Ньюкаслом, Андрій Ярмоленко розпочинав матч на лавці для запасних. Вест Гем активно діяв у старті поєдинку і навіть зумів створити момент: після подачі з кутового пробивав Огбонна, але м’яч полетів просто в руки голкіперу.

Першими забили господарі поля. Обамеянг після передачі Сака уникнув положення поза грою, вбіг до штрафного майданчика суперника і подав на лінію воротарської зони на ніким не прикритого Ляказетта. Нападник Канонірів головою пробив під поперечку – 1:0.

Відігратися Вест Гем зумів під завісу першого тайму. Молотобійці стрімко розігнали контратаку. Боуен віддав на Фредерікса, який увірвався до штрафного майданчика і прострілив уздовж воріт. Антоніо випередив захисника Арсенала Голдінга і в дотик відправив м’яч у сітку воріт – 1:1.

Чудову нагоду вивести Вест Гем уперед на початку другого тайму змарнував Антоніо. Після подачі з лівого флангу у виконані Масуаку нападник Молотобійців невдало пробив з декількох метрів. Згодом все той же Антоніо міг забивати, але форвард Вест Гема влучив м’ячем у поперечку після удару головою.

На 82-й хвилині матчу на полі з’явився Андрій Ярмоленко, який замінив Боуена. І майже одразу він взяв участь у небезпечній атаці, але до взяття воріт господарів так і не дійшло.

Та вже за декілька хвилин Арсенал забив удруге. Сака віддав розрізну передачу на Себальйоса, за яким не встиг Ярмоленко. Півзахисник Арсенала в дотик викотив на порожні ворота Нкетії, який використав свій момент на повну – 2:1.

Відігратися Вест Гем не зміг. Це вже друга поразка в чемпіонаті для підопічних Девіда Моєса.

Читайте також: Напевно, всі тримали в голові матч проти Гента © Луческу ЕКСКЛЮЗИВНО про складну гру проти Львова та ОФІЦІЙНО! Гравець збірної України перейшов до нового клубу

Читайте також