Хто прийде в Динамо і що буде з Караваєвим? Циганик пролив світло на плани киян. ВІДЕО

11:45, 09 травня 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми Циганик Live розповів про можливе підсилення та втрати Динамо найближчого літа:

Я не знаю долю Караваєва, але можу сказати, що після матчу з Шахтарем президент Динамо Ігор Суркіс зайшов до команди і сказав, що розмови про контракти будуть після завершення сезону. "Зараз немає сенсу щось говорити, а після завершення сезону сядемо, поговоримо, хто потрібен, а хто не потрібен, які умови (тому що у наших футболістів достатньо великі контракти, які вони підписали ще до повномасштабного вторгнення – і Динамо ці контракти виконує, а там суттєва зарплатня). Я не думаю, що зараз можна говорити "підпишуть чи не підпишуть". Влітку стане все зрозуміло.


Буцлеца і Бражко влітку повернуться в Динамо. Думаю, що ці футболісти бууть дуже важливими для Динамо наступного сезону. Там ще є Лєднєв і є певні питання. Бражко може бути заміною Сидорчуку. Можливо, що не вже, але в потенціалі. Він дає дуже великий об'єм роботи. Булеца подорослішав, бо в його технічних якостях ніхто ніколи не сумнівався, але були інші моменти на футбольному полі, які не всім подобалися. Проте зараз він подорослішав і думаю, що ці гравці можуть бути корисними для нинішнього Динамо.

Читайте також: Ексгравець Динамо громить екстренера Шахтаря. Евертон Миколенка знищує Брайтон Де Дзербі. ВІДЕО

Читайте також