Кінець епохи. Буффон залишає Турин

14:25, 17 травня 2018

Джанлуїджи Буффон оголосив про завершення виступів в складі Ювентуса. Контракт голкіпера із туринським клубом був розрахований до літа 2018 року. На спільній прес-конференції із президентом Юве Буффон оголосив своє рішення.

Це дуже емоційний для мене день і сьогодні я тут, на фініші фантастичної та чудової подорожі, розділяючи його з людьми, які дуже піклувались про мене. Через це я повністю викладався в кожному матчі.

В суботу буде мій останній поєдинок за Ювентус. І це завершення історії із двома виграними трофеями, президентом і всіма б’янконері буде надзвичайною. Я пишаюсь тим, що грав на високому рівні, на максимумі можливостей до цього часу, і ця гра влаштовувала як мене так і клуб. Я приймаю це рішення в стані спокою та щастя, що нечасто трапляється зі спортсменами.

Те, що у віці 40 років я почуваю себе настільки сильним – заслуга Ювентуса та італійського менталітету. Моя власна філософія базується на баченні клубу, я продовжуватиму жити так само, оскільки це єдиний відомий мені спосіб для досягнення результатів.

Читайте також