Кримська трагедія. Колаборант плаче і просить росіян взяти український клуб до себе

15:01, 27 вересня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Зрадник України колишній тренер, а нині генеральний директор Севастополя Валерій Чалий в інтерв'ю російським ЗМП поскаржився на ігнорування країною-окупантів бажань кримських зрадників:

Як закінчився футбольний форум у Євпаторії місяць тому, де був, зокрема, виконуючий обов'язки президента ФНЛ Наїль Ізмайлов, ніхто більше з нами не виходив на зв'язок. Нам обіцяли, що приїде комісія. Ми повністю готові до проходження аналізу, ліцензування у ФНЛ.

Photo by Getty Images

На чому тоді зупинилися? Вони мають надіслати до Криму комісію, яка влаштує перевірку команд із ліцензування. На сьогоднішній день нічого цього немає. Як і немає жодної інформації. Пройшов місяць. Ми чекаємо на цю комісію. Зараз аматорські клуби якоїсь медіаліги грають у Кубку росії. Чому ми не граємо? Кажуть, у командах виступають якісь блогери. Які? Там грають футболіст Олексій Гасілін та молоді гравці, які були у молодіжних командах.

Після окупації росіянами Криму в 2014 році Валерій Чалий з радістю підтримав злочинні дії росії і взяв її громадянство. Тренер опрацював у Казані в Рубіні, а потім повернувся на півострів, де став посіпакою місцевої "влади". Цей персонаж підтримує політику путіна і відверто бреше про Україну.

Читайте також: Та що для них 55 млн євро? Найбагатший клуб світу готовий купити гравця збірної України

Читайте також