Легендарний експартнер Ярмоленка шокував заявою. Одна з найбільших драм у футболі

17:18, 03 травня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Футбольним вболівальникам важко бути байдужими до цієї історії.

Багаторічний лідер дортмундської Боруссії Марко Ройс залишить клуб після завершення сезону 2023/24.

34-річний німець не став продовжувати контракт з Джмелями, про що повідомив у клубних соцмережах:

Фото: Getty Images

Я невимовно вдячний і пишаюся цим особливим періодом у дортмундській Боруссії. Я провів більше ніж половину свого футбольного життя в цьому клубі та насолоджувався кожним днем тут, хоч були і складні моменти. Я вже знаю, що мені буде важко прощатися в кінці сезону. Проте я радий, що тепер є ясність, і ми можемо повністю сконцентруватися на фінальних дуже важливих матчах.

Ройс захищав кольори Боруссії протягом 12 років, за які став справжньою легендою і найкращим бомбардиром в історії Дортмунда з 168 голами в 424 матчах.

З жовто-чорними Марко виграв 2 Кубки і 3 Суперкубки Німеччини та водночас кілька разів зупинявся за крок від чемпіонства і тріумфу в Лізі чемпіонів, неодмінно програючи золото Баварії.

За 12 років через Боруссію пройшли десятки класних футболістів, від Левандовського, Обамеянга і Ярмоленка до Голанда та Беллінгема, але Ройс завжди залишався вірним Дортмунду.

Тепер настав і його час йти. Марко вже так і не стане чемпіоном Німеччини з Джмелями, але наостанок ще може здобути головний трофей Європи — кубок Ліги чемпіонів, до якого залишилося два кроки.

Читайте також: Лунін чи Куртуа? Анчелотті озвучив вибір на фінальні матчі Ліги чемпіонів

Читайте також