Ліга Європи. Гравці та тренер Шахтаря – серед найкращих в турі

17:00, 07 серпня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Впевнена перемога Шахтаря над Вольфсбургом в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи сприяла тому, що Гірники опинилися в центрі уваги. По-перше, одразу три гравці команди потрапили до списку найкращих у турі. Автор дубля Жуніор Мораєс – серед найкращих нападників, Микола Матвієнко та Додо – в лінії захисту. Ще один клуб з трьома делегатами – Севілья, котра декласувала Рому Пауло Фонсеки 2:0.

Крім того, нападник збірної України опинився серед обраних у рейтингу гравець тижня, де переможцем завдяки своєму диво-проходу і голу у ворота Роми став Серхіо Регілон:

Наставника Шахтаря Луїша Каштру теж відзначили – пам’ятним стало його святкування першого взяття воріт. Коли Мораєс забив на 89-тій хвилині.

Наступним суперником Гірників став швейцарський Базель. У фінальному мінітурнірі ці команди зустрінуться у вівторок, 11 серпня. Поєдинок відбудеться в Гельзенкірхені. За оновленим регламентом євросезону кожна наступна стадія пройде в один матч.

Читайте також: Шахтар рубає вікно у Європу. Україна покращила свою позицію в таблиці коефіцієнтів УЄФА і Знову мутна справа. Нові Карпати не можуть передати стару емблему фанатам

Читайте також