Ліга чемпіонів! Баварія перемагає Лаціо з шанувальником путіна, Мбаппе добиває Сосьєдад. ВІДЕО

23:54, 05 березня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Стали відомі перші команди, які пройшли до чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Свої матчі-відповіді провели Баварія – Лаціо та Реал Сосьєдад – ПСЖ.

Баварія – Лаціо

У першому поєдинку, який пройшов в Італії, мюнхенці поступилися 0:1, тому на Альянц Арені від них очікували виправлення ситуації. Команда Томаса Тухеля з перших хвилин почала тиснути на ворота суперників, але пробити захист і голкіпера Лаціо Проведеля, який любить путіна і є його фанатом, мюнхенцям не вдавалося.

Loading...


Та все змінилося на 39-й хвилині. Після навісу з флангу Мюллер у штрафному майданчику скинув на Геррейро, той у дотик пробив, але під цей удар підставив голову Кейн – Проведель спробував парирувати, але м'яч від нього залетів у сітку воріт – 1:0

Loading...


Уже в компенсований до першого тайму час гравці Баварії забили вдруге. Після навісу з кутового першим на підбиранні опинився Де Лігт, який у дотик пробив по воротах – у воротарському майданчику Мюллер підставив голову під удар і переправив м'яч у сітку – 2:0.

Loading...


По перерві Баварія забила втретє. Сталося це на 66-й хвилині. Сане з лінії штрафної зони стріляв у дальній кут, Проведель відбив перед собою і першим на добиванні опинився Кейн, який спокійно переправив м'яч у порожній кут – 3:0.

Loading...


Тож Баварія реабілітовується за поразку в першому матчі та із загальним рахунком 3:1 проходить до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Реал Сосьєдад – ПСЖ

Loading...


До Іспанії парижани приїжджали, маючи комфортну перевагу в два м'ячі після першого поєдинку. Уже на 15-й хвилині ПСЖ добряче вдарили по надіях і шансах Реал Сосьєдад пройти до наступного раунду, коли відзначився Мбаппе. Капітан французького клубу отримав передачу від Дембеле у штрафному майданчику біля лицьової лінії, двічі хитнув Субельдію і потужним ударом відправив м'яч точнісінько під дальню стійку – 0:1.

Loading...


А вже остаточно усі питання про переможця цієї пари Мбаппе зняв у другому таймі. На 56-й хвилині Кан Ін Лі вивів француза на побачення із голкіпером і нападник впевнено переграв воротаря ударом в ближній кут – 0:2.

Loading...


На 79-й хвилині іспанці були близькі, щоби забити, але Доннарумма парирував удар від Турр'єнтеса з декількох метрів.

Наприкінці зустрічі гравці Реал Сосьєдад спромоглися на гол престижу. Після серії рикошетів м'яч відлетів до Меріно, який у дотик пробив у порожній кут воріт – 1:2

Loading...


Утім ПСЖ спокійно, з рахунком 4:1 (за сумою двох матчів) проходить до наступної стадії.

Читайте також: Один із найкращих у команді Гвардіоли! Реал хоче зірку Ман Сіті, яка коштує 110 млн євро

Читайте також