Ліга чемпіонів. Баварія соромиться в Італії, а ПСЖ долає Реал Сосьєдад. ВІДЕО

23:54, 14 лютого 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У Лізі чемпіонів пройшли чергові матчі 1/8 фіналу. Баварія гостювала у Лаціо, а ПСЖ вдома приймав Реал Сосьєдад.

Лаціо – Баварія

Loading...


Протягом першого тайму обидві команди небезпечно пробивали по воротах суперників, але по-справжньому гольових моментів не мала жодна. Утім, вже на старті другої половини зустрічі італійці мали супернагоду, щоби забити. Ісаксена вивели віч-на-віч із Ноєром, але гравець Лаціо не зміг переграти голкіпера Баварії.

Переломний момент у зустрічі стався на 67-й хвилині. Упамекано у власному штрафному майданчику наступив на ногу Ісаксену. Головний арбітр призначив пенальті і показав червону картку захиснику Баварії. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Іммобіле – нападник Лаціо розвів Ноєра і м’яч по різних кутах – 1:0.

Loading...


Баварія ж після пропущеного м'яча не зуміла відігратися. Більше того, мюнхенці впродовж поєдинку 16 разів пробили по воротах Лаціо, але жоден із ударів не влучив у площину!

Тож, Лаціо перемагає 1:0 в Італії і тепер у матчі-відповіді Баварії доведеться постаратися набагато краще, щоби пройти до наступної стадії.

ПСЖ – Реал Сосьєдад

Loading...


У першому тайму гостріше діяли саме гості і вони декілька разів небезпечно пробивали, наприкінці першого тайму Меріно взагалі влучив у поперечку після пострілу з дальньої відстані. У ПСЖ свої моменти мали Мбаппе та Дембеле, але після удару першого врятував голкіпер, а другий свою нагоду змарнував, пробивши повз ворота.

Утім, по перерві, на 58-й хвилині, парижани зуміли повести у рахунку. Дембеле навісив з кутового до штрафного майданчика, Маркіньйос скинув головою на дальню стійку, де був Мбаппе, який у дотик відправив м'яч у сітку воріт – 1:0.

Ще за 5 хвилин Мбаппе ледь не оформив дубль. Лідер ПСЖ пробив із-за меж штрафного майданчика, але м'яч після невеликого дотику від голкіпера влучив у поперечку.

Та вже на 70-й хвилині парижани подвоїли перевагу. Барколя продерся по лівому флангу, вбіг у штрафний майданчик і покотив м'яч поміж ніг голкіперу – 2:0.

Реал Сосьєдад, попри усі спроби, так і не зумів у Франції. Тепер вдома іспанцям доведеться створити диво.

Читайте також: Триразовий чемпіон України на місце Клоппа?! Екстренер УПЛ може очолити Ліверпуль

Читайте також