Ліга чемпіонів. Голепад в матчі Інтер – Бенфіка, Ман Сіті вибиває Баварію. ВІДЕО

00:05, 20 квітня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Домашня перемога з рахунком 3:0 наповнила Манчестер Сіті впевненістю перед мюнхенським поєдинком з Баварією.

Підопічні Тухеля першими створили небезпечний момент, але Сане після стрімкої атаки господарів не вдалося влучит у кут воріт Едерсона – м'яч пройшов поруч зі стійкою воріт манчестерців.

Англійський гранд міг відповісти голом. М'яч після удару Гюндогана зачепив руку Упамекано і арбітр зустрічі призначив пенальті. Голанд з одинадцятиметрової позначки пробив вище воріт.

У кінці першого тайму Баварія змарнувала ще одну класну нагоду. Чупо-Мотінг після прострілу Мусіали п'ятою пробивав по воротах гостей, але захисники Сіті з лінії воріт вибили м'яч. Добивання від Комана прийняв на себе... Чупо-Мотінг!

Форвард Баварії став антигероєм своєї команди на початку другого тайму.

На 57 хвилині Коман прорвався у штрафний майданчик Ман Сіті і прострілив – Едерсон зачепив м'яч, який прокотився через воротарський майданчик гостей поки Чупо-Мотінг заворожено споглядав за цим епізодом. Стоунз м'яч в підсумку вибив на Голанда, форвард виграв боротьбу і м'яч потрапив до Де Брюйне. Бельгієць віддав на свого нападника, який легко розібрався з Упамекано (оборонець просто впав) і пробив у кут воріт Зоммера – 0:1!

Loading...


Мюнхенці спробували відповісти, але все той же Чупо-Мотінг після передачі Мусіали з меж штрафного майданчика англійського клубу кволо пробив у кут, де перебував Едерсон.

Господарям все ж вдалося відігратися на 83 хвилині. Пенальті (за гру рукою Аканджі після прострілу Мане) впевнено реалізував Кімміх – 1:1!

Loading...


Вже у компенсований до другого тайму час Мане міг вирвати перемогу для своєї команди, але сенегалець з вигідної позиції пробив повз ворота Едерсона.

Манчестер Сіті проходить Баварію (4:1 за сумою двох матчів) і виходить в півфінал Ліги чемпіонів, де команді Гвардіоли протистоятиме Реал.

У паралельній зустрічі Інтер вдома влаштували феєрію голів з Бенфікою, але далі пройшла команда Індзагі – 3:3 в Мілані (5:3 за сумою двох матчів).

Loading...


Читайте також: Нещодавно Мудрик йому асистував. Челсі збирається продати свого таланта

Читайте також