Ліга чемпіонів. Інтер зім'яв беззубий Мілан на шляху до фіналу. ВІДЕО

23:53, 16 травня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Визначився перший фіналіст найпрестижнішого євротурніру.

Loading...


Після поразки (0:2) у перешому матчі Мілану необхідно було з перших хвилин йти в атаку на ворота Інтера.

Підопічні Піолі вирішили здивувати Інтер активним стартом. Спочатку Ернандес метрів з 40 наважився на дальній удар – м'яч пройшов поруч із поперечиною воріт суперника. А на 11 хвилині супершанс втратив Діас, який з меж штрафного майданчика пробив у кут, але кволо – Онана свою команду врятував.

Хлопці Індзагі вирівняли гру, придушивши атакувальний порив номінальних гостей, але до перерви Мілан мав ще один супершанс. Леау самотужки прорвався до воріт Онана і пробив – м'яч пройшов у сантиметрах від стійки воріт.

Господарі відповіли подачею Чалханоглу і ударом головою від Джеко – Меньян не без труднощів впорався.

У другому таймі Мілану потрібно було піднімати темп гри. Проте команда Піолі постала ще більш кволою і беззубою в атаці.

Інтер свій шанс знайшов на 74 хвилині. Лукаку в штрафному майданчику Мілана відпасував на Мартінеса, а той без роздумів потужно пробив у ближній кут воріт Меньяна – 1:0!

Loading...


За декілька хвилин Лаутаро міг оформити дубль, але його хитрий удар воротар гостей відбив. 

Вже у компенсований до другого тайму час Меньян потягнув потужний удар Лукаку. Голкіпер Мілана – найкращий гравець команди Піолі в матчі, де потрібно було забивати і перемагати. Атака знову підвела.

Інтер – фіналіст Ліги чемпіонів сезону 2022/2023!

Читайте також: УАФ та Павелко свідомо викривлюють лист УЄФА ФІФА! Заява прокурора. ВІДЕО

Читайте також