Ліга чемпіонів. Осімхен рятує Наполі, а Порту приголомшує Арсенал. ВІДЕО

23:57, 21 лютого 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

21-лютого в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів відбулася чергова пара матчів: Наполі вдома приймав Барселону, а Арсенал без травмованого Зінченка грав у гостях із Порту.

Наполі – Барселона

Loading...


Каталонці активно почали поєдинок і протягом першого тайму діяли дуже гострого попереду. Підопічні Чаві завдали 7 ударів у бік воріт Наполі і 3 з них були в площину: від Ямала, Левандовського та Гюндогана. Але у всіх випадках голкіпер неаполітанців Мерет був на висоті і рятував свою команду. Італійці ж за 45 хвилин не завдали жодного удару навіть у бік воріт Тер Стегена.

Уже у другому таймі іспанській команді вдалося  забити. На 60-й хвилині гравці Барселони розіграли чудову комбінацію, яка завершилася передачею Педрі до штрафного майданчика на Левандоського, який точним ударом у кут прошив голкіпера – 0:1.

Loading...


Та радість гостей була недовгою. Перший удар неаполітаців у площину воріт завершився голом. Ангісса відпасував до штрафної зони Осімхену, нападник Наполі виборов позицію у Мартінеса, опинився сам перед воротам і впевнено переграв Тер Стегена – 1:1.

Loading...


Поєдинок так і завершився з рахунком 1:1. Тож, тепер все вирішиться у наступному поєдинку в Іспанії.

Порту – Арсенал

Loading...


Попри перевагу канонірів у володінні м'ячем, гострішими попереду були саме господарі. А в середині першого тайму вони мали меганагоду, щоби виходити вперед у рахунку, але Арсенал врятувало диво. Спочатку Галено з меж штрафної зони пробив у стійку, а потім, коли м'яч знову повернувся до нього, він із близької відстані примудрився завдати удару повз ворота. 

У другому таймі команди мали обмаль моментів, але на заключних хвилинах португальці вирвали перемогу! Вже у компенсований час Галено реабілітувався за свій момент у першому таймі. Бразилець розкішним дальнім ударом відправив м'яч у кут воріт Раї – 1:0.

Loading...


Тепер Арсеналу доведеться постаратися в матчі-відповіді, який пройде в Лондоні.

Читайте також: Оце так! Гвардіола назвав єдину зірку Манчестер Юнайтед, яка готова грати за Ман Сіті

Читайте також