Ліга конфренцій. Вадуц із Ліхтенштейна приземляє Дніпро-1. ВІДЕО

21:43, 06 жовтня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Окрилений успіхом Дніпро-1 після серії вдалих матчів дуже впевнено розпочав поєдинок із Вадуцем. Ліхтенштейнський клуб відчув міць атакувальної гри підопічних Кучера вже на 5 хвилині. Номінальні господарі запресингували гравців Вадуца біля власного штрафного майданчика і перехопили м'яч, який через Піхальонка та Бузанелло доставили точно на ногу Довбику. Нападник збірної України замкнув простріл бразильського захисника – 1:0!

Loading...


Вдалий старт негативно вплинув на українську команду, яка занадто розслабилася і пропустила. На 26 хвилині Ульріх, скориставшись помилкою Сарапія в центрі поля, віддав класний пас під удар Феру. Швейцарський півзахисник гостей злету пробив точно у дальній кут воріт Макса Валефа – 1:1.

Дніпряни спробували одразу повернути собі ігрову перевагу, але контроль м'яча до перерви не переріс у небезпечні моменти.

Другий тайм розпочався для команди учера катастрофічно.

Вадуц на 47 хвилині скористався стандартом. Гаїч подав з кутового на Гассера, який легко переграв Бабенка і відправив м'яч у сітку воріт Валефа – 1:2.

Забитий гостями м'яч – неприємний епізод, але ще гірший трапився згодом. Валерій Лучкевич, який лише декілька хвилин провів у грі, отримав болючий удар і зі сльозами на очах залишив межі поля. Український універсал лише нещодавно відновився після складної травми і тепер може знову вилетіти на багато тижні.

Господарі зуміли відігратися на 78 хвилині. Піхальонок обігрався з Довбиком, підпрацював під удар і пробив – м'яч після рикошету влетів у сітку воріт Шанде – 2:2!

Мав на останніх секундах матчу виривати перемогу для Дніпра-1 Громов, але ексгравцю Зорі не вдалося переправити м'яч у ворота суперника після скидання від Довбика... До забитого м'яча були лічені сантиметри.

Дніпро-1 неочікувано втрачає очки в матчі з аутсайдером групи.

Читайте також: Легко забув про честь. Уродженець України агітує росіян забрати собі кримські клуби

Читайте також