Ліверпуль залишиться у лузерах? Клуб може не отримати зірку

14:19, 19 травня 2020
ТРАНСФЕРИ

Суперфорвард може опинитися в Серії А.

Як повідомляє Calciomercato, Тімо Вернер став трансферною ціллю міланського Інтера. Нерадзурі розглядають 24-річного гравця Лейпцига як потенційну заміну Лаутаро Мартінеса, якого італійський клуб може продати влітку за чималі кошти.

Головним претендентом на Вернера є Ліверпуль, однак Мерсисайдці не готові платити за футболіста 60 млн. євро, які прописані у його контракті. Англійський клуб вважає, що буде доцільніше витратити ці кошти на укріплення захисту.

Натомість, такі гроші будуть у Інтера після продажу Мартінеса. Тому керівництво клубу намагатиметься переконати Вернера переїхати до Італії, оскільки сам гравець нещодавно заявив, що хотів би спробувати свої сили в іншому чемпіонаті.

Крім Ліверпуля на німця також претендують мадридський Реал та Барселона.

Нагадаємо, що Вернер є одним із найкращих бомбардирів Європи нинішнього сезону. Він відіграв у 37 матчах за Лейпциг, у яких відзначився 27 голами та 12 асистами.

Читайте також: Падіння зірки. Колись вигравав Реалу Лігу Чемпіонів, а тепер його ніхто не хоче купувати та ТОП-клубу АПЛ потрібен ексгравець Зорі! За нього готові віддати чималу суму

Читайте також