Луческу не взяв на збори Динамо декількох гравців. Натомість він хоче перевірити молодого таланта киян

10:08, 15 січня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Головний тренер Динамо визначився із переліком футболістів

Мірча Луческу взяв на збори до Об’єднаних Арабських Еміратів 30-х гравців. Серед них і нападник молодіжної команди киян 19-річний Владислав Ванат, який цього сезону забив за Динамо U-21 одинадцять м’ячів у дванадцяти матчах. Варто також відзначити, що окрім Русина, Бурди і Костевича, які відновлюються після на травми, на збори не полетів Мохаммед Кадірі. Ганець нещодавно достроково повернувся з оренди із тульського Арсенала. Весь перелік гравців, які відправилися до ОАЕ, подано на офіційному сайті Динамо:

Воротарі: Бойко, Бущан, Нещерет, Моргун.

Захисники: Попов, Шабанов, Миколенко, Кенджора, Сідіклей, Сирота, Забарний, Тимчик.

Півзахисники: Сидорчук, Циганков, Гармаш, Лєднєв, Шапаренко, Буяльський, Караваєв, Шепелєв, Андрієвський, Белуце, Вербич, Де Пена, Дуелунд.

Нападники: Бєсєдін, Супряга, Родрігес, Клейтон, Ванат.

Скрін Динамо

Нагадаємо, що на першому тренувальному зборі кияни проведуть декілька спарингів. Перший поєдинок підопічні Мірчі Луческу зіграють 18-го січня з чинним чемпіоном Польщі Легією, а 21-го січня зустрінуться із солігорським Шахтарем Романа Григорчука, який торік у листопаді виграв чемпіонат Білорусі.

Читайте також: Малиновський допоміг Аталанті пройти до чвертьфіналу Кубка Італії. ВІДЕО та Трансфери, які оплачуються кров’ю і потом. У Білорусі незадоволені підсиленням українського тренера

Читайте також