Луганці закамбечили. Зоря шокує Десну в другому таймі

18:02, 19 жовтня 2019

Зоря та Десна зустрічалися у Запоріжжі. Чернігівці підходили до цього матчу із вагомою втратою — Олександр Філіппов травмований.

Перші активні дії обох команд — це дальні удари Богданова та Кочергіна. Півзахисник Десни пробив непогано, але в руки голкіперу, а гравець Зорі не влучив у площину воріт.

Loading...

Десна забила після подачі Калитвинцева з правого флангу. Владиславу дали навісити, гравці Зорі повністю забули про Дегтярьова, який головою переправив м’яч у правий нижній від Шевченка кут — 0:1.

Після пропущеного м’яча Зоря активізувалася в атаці. Для гола Кочергіну забракло влучності у деяких епізодах та хорошої гри на підбиранні. Також у луганців був великий брак у передачах. Особливо, у завершальній фазі атак.

Варто відзначити і дуже хорошу організацію гри Десною. Чернігівці вміло закривали найкреативніших гравців Зорі та вигравали боротьбу. На останніх хвилинах першого тайму Калитвинцев міг подвоїти перевагу гостей, але влучив у поперечку.

У другому таймі Десна більше відбивалася, адже Зоря увімкнула серйозний тиск. Атаку підсилили Лєднєв та Русин, тому усім гравцям чернігівської команди довелося набагато більше працювати в обороні.

Один із джокерів Віктора Скрипника дав результат на 81-й хвилині. Юрченко закинув м’яч у штрафний майданчик Десни, Імереков загубив Лєднєва, а півзахисник луганців сильно пробив у ближній кут воріт Паста — 1:1.

Зоря вийшла вперед за 3 хвилини. Денис Фаворов погано віддав на Паста у власному штрафному майданчику, Русин увімкнувся і змусив голкіпера Десни сфолити. Пенальті реалізував Юрченко — 2:1.

На останніх хвилинах матчу Русин міг забивати або ж віддавати на партнера, який перебував у дуже вигідній позиції. Назарій егоїстично вирішив пробити сам і навіть не влучив у площину воріт.

Неймовірний камбек вдався Зорі під завісу усього матчу. 3 очка дозволяють луганцям впритул наблизитися до Десни у турнірній таблиці. Розрив між командами становить одне очко.

Читайте також: Бернард б’є команду Ярмоленка. Оцінка українця за матч

 

Читайте також