Лунін тягне Вальядолід далі в Кубку Іспанії. Фантастична серія пенальті від українця

00:48, 12 січня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Андрій Лунін зіграв свій другий матч в сезоні. Українець отримав шанс показати себе в поєдинку Кубка Іспанії проти Марбельї.

Loading...

Марбелья агресивніше розпочала цей матч і спробувала забити швидкий м’яч. Та класу для виконання цього завдання господарям бракувало. Вальядолід швидко перехопив ініціативу, а його суперник розраховував на контратаки. Андрій Лунін двічі відбивав м’яч після ударів суперників. Спочатку це був постріл у нижній кут, а згодом вже у верхній після розіграшу стандарту. А ось із третім ударом українець не впорався. Пауло Вітор несподівано пробив із далекої відстані і м’яч за падаючою траекторією опинився у воротах Луніна. Андрій неочікував, що м’яч опуститься у ворота, тож не реагував.

Перший тайм Марбелья виграла. Надалі гості збільшили тиск і почали частіше бити по воротах. Якщо до перерви голкіпер господарів був узагалі без роботи, то у другому таймі він отримав 5 ударів у площину своїх воріт. Один із них став гольовим. А ось Лунін ще двічі змушений був рятувати Вальядолід. Особливо цінним став сейв українця на 88-й хвилині, коли суперник пробив майже із лінії воротарського майданчика – 1:1 в основний час.

У компенсований час знову міг забити Пауло Вітор. Але м’яч після його шаленого удару пролетів над поперечкою. Кілька сумбурних моментів мав і Вальядолід, але забити більше жодна з команд не змогла, тому переможця визначали у серії пенальті. Андрій Лунін відбив перші два удари, а безпомилкова реалізація гравців Вальядоліда дозволила гостям виграти серію 4:1 і пройти до 1/16 Кубка Іспанії.

Читайте також