Луїс Адріано захотів у київське Динамо. Луческу має свою стратегію

18:32, 25 січня 2021
ТРАНСФЕРИ

Журналіст Ігор Циганик в ефірі програми #ЦиганикLive розповів про трансферну пасивність київського Динамо і про цікаву пропозицію, яку отримав Мірча Луческу від свого ексгравця:

Пряма мова:

Наприкінці 2020 року Луїс Адріано запропонував свої послуги Мірчі Луческу, говорячи про те, що він готовий попрацювати з румунським тренером у київському Динамо. Ця ситуація не мала продовження, хоч і була дуже цікавою. Такий трансфер був би визначальним для українського футболу.

Але Луїс Адріано достатньо віковий гравець, а Мірча Луческу робить ставку переважно на молодь (на тих футболістів, які можуть прогресувати), про що він неодноразово говорив. От всі запитують: “Чому Луческу не купує нових футболістів? Чому Динамо не купує нових футболістів”. Стратегія Луческу дуже проста: Він не хоче дешевих футболістів, він не хоче простих футболістів, які на даному етапі можуть бути на рівні з українськими гравцями.

Луческу бачить великий потенціал у молодих гравцях Динамо. Він говорить про те, що не треба тримати тих, на кого є пропозиції. Якщо є пропозиція і шанс футболісту на потенційне зростання, то треба його відпускати. Просто на цей момент немає тих пропозиція, які б задовольнили київське Динамо. Тому зараз всі готуються до весняної частини сезону. І самі футболісти, на яких могли би бути пропозиції, розуміють, що треба добре підготуватися до Чемпіонату Європи, добре провести весняну частину і, цілком можливо, виграти чемпіонат. Трансфери в Динамо будуть після Євро.

Чемпіонат Європи має пройти з 11 червня по 11 липня 2021 року.

Читайте також: Шахтар хоче повернути свою колишню зірку. На гравця також претендують Бенфіка та Астон Вілла

Читайте також