Майже асист. Мудрик долучився до гола Челсі, але цього було замало в матчі з Вест Гемом

16:53, 11 лютого 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Після невдалого матчу з Ньюкаслом Михайло Мудрик отримав ще один шанс від Грема Поттера в поєдинку з Вест Гемом. Українець вийшов у стартовому складі Челсі і вже на першій хвилині заробив дуже небезпечний штрафний, який своїм кволим ударом змарнував Джеймс.

Photo by Getty Images

Вест Гем, граючи вдома, сконцентрувався на нейтралізації атакувальної міці гостей. Правий захисник молотобойців Цоуфал не відходив від Мудрика, але українець все ж долучився до гола. Ексгравець Шахтаря спочатку трішки відпустив м'яч, але одразу стрибнув у підкат і вибив ігровий снаряд з-під ніг Боуена. В підсумку м'яч потрапив до Енцо Фернандеса, який класним навісом знайшов ногу Жоау Фелікса – 0:1 на 16 хвилині!

Челсі не скидав оберти і міг забивати ще. Мудрик класним розрізним пасом вивів Гаверца віч-на-віч з Фабіанським і німецький форвард легко переграв суперника, відправивши м'яч у сітку воріт господарів. На жаль, гравець команди Поттера потрапив у мінімальний офсайд.

На 28 хвилині Вест Гем раптово відігрався. Цоуфал скористався незрозумілими діями Кукурельї (захисник Челсі просто дав простір і час опоненту для подачі), навісив на Боуена, а той скинув на дальню стійку воріт гостей. Там ніким не прикритий Емерсон з набігання пробив точно у кут воріт Кепи – 1:1!

До перерви Челсі більше намагався атакувати, але захист Вест Гема (з допомогою неадекватності в діях арбітра зустрічі Поусона, який ігнорував відверті порушення Цоуфала) витримав.

Після перерви Цоуфал за фол проти Мудрика свою жовту картку заробив, а українця Поттер замінив на 66 хвилині.

За свою гру Мудрик отримав невисоку оцінку від порталу Whoscored – 6,3 бала:

Дані порталу Whoscored

А Челсі знову не зміг перемогти – 1:1 в поєдинку з Вест Гемом.

Читайте також: Не розуміє, що відбується. Легенда Барселони поїхав до москви, щоби підтримати росіян

Читайте також