Малиновський робить результат для Аталанти! Розкішний асист та технічні дії українця приносять перемогу. ВІДЕО

22:43, 21 вересня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Український півзахисник зробив те, що вміє найкраще

У 5-му турі чемпіонату Італії Аталанта вдома перемогла Сассуоло з рахунком 2:1. Перший м’яч господарі забили вже на 3-й хвилині зустрічі. Руслан Малиновський, якого Джан П’єро Гасперіні знову випустив у стартовому складі, виконав простріл з правого флангу до воротарського майданчика, куди вривалися Дуван Сапата та Робін Госенс. Але саме лівий захисник бергамасків встиг на передачу українця і перевів м’яч у сітку воріт – 1:0.

Loading...

Долучився Малиновський і до другого гола Аталанти, але тут вже він віддав передасист. На 37-й хвилині гравці Аталанти розіграли чудову комбінацію біля воріт Сассуоло: Копмайнерс обігрався в стіночку із Сапатою і віддав до штрафного майданчика на Малиновського, українець в дотик скинув на колумбійського нападника, той перевів далі на Дзаппакосту, який і закінчив розкішну атаку бергамасків точним ударом під стійку – 2:0.

Але ще під завісу першого тайму гості відквитали один гол. На 44-й хвилині Берарді пробив з дальньої відстані в кут воріт– Муссо не встиг зреагувати на цей постріл і не зумів дістати м’яч – 2:1.

На 63-й хвилині Джан П’єро Гасперіні замінив Малиновського. Замість на нього на полі з’явився Ілічич. У другому таймі забитих м’ячів не було, як і загалом гольових моментів.

Читайте також: Намагалися здивувати шейхів! Челсі давав божевільні гроші за зірку ПСЖ, але цього виявилося замало

Читайте також