Малиновський – ТОП? Тренер Аталанти і фани оцінили гру українця

10:30, 26 вересня 2019

Руслан Малиновський вийшов у стартовому складі Аталанти і допоміг своїй команді перемогти Рому. Джан П’єро Гасперіні провів ротацію у матчі проти римлян. В запасі залишився найкращий бомбардир минулого сезону Дуван Сапата. Його місце попереду зайняв Алехандро Гомес, а Руслан Малиновський вийшов на позиції десятки.

Однак, аналітичний портал Whoscored не надто високо оцінив гру українця і поставив йому четверту найнижчу оцінку в матчі – 6,8. Нижчі бали отримали Пашаліч – 6,4, Ілічич – 6,3 та Госсенс – 6,2. В підсімку Малиновський зіграв 79 хвилин і був замінений. Але зовсім іншої думки про гру півзахисника збірної України головний тренер і вболівальники.

Я задоволений Русланом Малиновським. Він зіграв добре, і я переконаний, що це гравець високого рівня. Також радий і за К’яера, якого ми підписали в останній день трансферного вікна. Ми перемогли команду, яка постійно прогресує. Було хвилювання перед матчем, але зараз ми щасливі.

Вболівальники теж позитивно оцінюють гру українця і вже вбачають у ньому гравця основного складу.

– Здається, Малиновський все краще і краще починає розуміти партнерів. Він дуже подобався мені у Генку та збірній України і зараз це той самий Малиновський. 

– Малиновському просто не пощастило знайти Кастаня у штрафному майданчику. Відмінне бачення поля і який пас!

– Команда провела класну гру і домінувала навіть без “дев’ятки”. Малиновський, Папу та Ілічич виглядають разом круто, але Сапата команді теж потрібен.

Читайте також