Молодь Динамо робить результат у грі з Політехнікою. ВІДЕО

12:00, 12 лютого 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Динамо ранковим матчем із румунською Політехнікою продовжило свій другий турецький збір. Луческу випустив на матч стартовим складом тих, кому довірив лише трохи часу у попередньому двобої із Сілексом.

Loading...

Уже на другій хвилині Беніто вивів Назара Волошина сам на сам, але кіпер Політехніки вчасно вийшов із воріт і врятував свою команду від гола. Невдовзі по-крупному фартонуло Динамо. Моргун у простій ситуації послизнувся і ледь не забив сам собі, але зрештою, розтягнувшись, вибив м'яч на кутовий. З якого мав забивати Гаррісон, та форвард Політехніки з розвороту влучив у поперечку з лінії воротарського. На 23 хвилині румуни знову виконали дуже гострий кутовий. Цього разу Дубінчак на стійці вибив м'яч із лінії, бо оборона Динамо дала суперникам можливість завдати удару.

На 32-гій хвилині кияни нарешті провели першу швидку, змістовну, а відтак і результативну атаку. Царенко викотив Андрієвському, той запустив флангом Дубінчака, який і віддав під удар Волошину. Назар влучив у дальній кут – 1:0.


Наприкінці тайму асист Царенка не використав Супряга. Хавбек вивів форварда сам на сам, але Владислав покотив замість того, щоб пробити повз голкіпера. Перед самою заміною на 66-тій хвилині Царенку вдалося забити самому. Півзахисник перехопив недбалу вертикальну передачу оборонця Політехніки і подвоїв перевагу – 2:0.

Зміна складу Динамо на перебіг подій не вплинула, хоча Шепелєв міг відзначатися голом, але пробив у поперечку. Тож, пілсумкові 2:0 у ранковому спарингу киян.

Читайте також: Удвічі більше, ніж за попереднього! Динамо пропонує солідні гроші за нападника

Читайте також