Молодий європейський тренер. Вигравав АПЛ, а тепер тренуватиме українця

17:40, 17 серпня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Український гравець отримав нового тренера.

Венсан Компані офіційно став головним тренером Андерлехта, повідомляє сайт бельгійського клубу. Додамо, що до цього 34-річний футболіст займав посаду граючого тренера. Але тепер він вирішив закінчити кар’єру гравця і займе місце наставника клубу замість Франка Веркаутерена. Угода з Компані розрахована на 4 роки. В інтерв’ю пресслужбі клубу Компані сказав:

Я хочу повністю присвятити себе тренерській роботі та приділяти їй увесь свій час. Ось чому я вирішив завершити кар’єру гравця. Я хочу побути в клубі принаймні 4 сезони і довести, що Андерлехт може грати в сучасний футбол та досягати результатів. Дуже вдячний Франку – він мені суттєво допоміг

Нагадаємо, що нещодавно в Андерлехт перейшов тепер вже колишній захисник Зорі Богдан Михайличенко. Він підписав із бельгійським клубом 4-річний контракт.

У своєму дебютному матчі за Андерлехт Михайличенко відзначився розкішним голом: протягнув м’яч з центра поля, обійшовши на своєму шляху декількох захисників, і пробив точнісінько у дальній кут.

Читайте також: Зірка Ман Сіті хоче поїхати в Серію А, але дружина наполягає на іншому та Платіть чи забирайтеся? Челсі отримало жорсткий ультиматум

Читайте також