Ми могли оформити трансфер© Абідаль розповів, чому Неймар не повернувся у Барселону

17:20, 22 березня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Бразилець був за крок до повернення.

Колишній спортивний директор Барселони Ерік Абідаль розповів, чому Неймара не вдалося повернути із ПСЖ у Барсу. Трансфер міг статися у 2019-му році. Про це повідомляє The Telegraph.

За десять днів до закінчення трансферного вікна я поїхав в Париж, щоби поговорити з Леонардо [спортивним директором ПСЖ]. Зі мною був генеральний директор Барселони, ми говорили про Неймара. Якби ми не підписали Грізманна раніше, я думаю, що на 100% ми могли би повернути Неймара, тому що нам був потрібен вінгер, а коли Неймар був в Барселоні, він був чудовий. Справа не в тому, який гравець краще, а в тому, що я хотів підписати гравця на ту позицію, яка була проблемною в той момент. Команді потрібен був справжній вінгер, але президент Барселони вирішив підписати Грізманна.

Одним з аргументів проти трансферу Неймара було те, що він подав на клуб в суд. Вони сказали, що йому доведеться зупинити судовий процес, якщо він захоче повернутися. Для мене це не було проблемою, тому що мене не було в клубі, коли сталася ця суперечка. На мій погляд, я міг підписати Неймара, але цього не сталося.

Читайте також: Бразильський клуб більше не хоче Тайсона? Епопея має цікаве продовження

Читайте також