Миколенко у старті — Евертон у наступному етапі Кубка. ВІДЕО перемоги команди українця

19:03, 05 лютого 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Віталій Миколенко повернувся після травми і відіграв 72 хвилини в Кубку Англії. Евертон зустрічався з Брентфордом.

Перший тайм був повністю за ірисками. Господарі повністю домінували на полі та навіть змогли забити. Навісом з кутового вдало скористався Міна. Колумбійський захисник вистрибнув вище за усіх та головою вколотив м'яч у ворота  1:0.

Евертону вдалося подвоїти перевагу на початку другого тайму. Аллан класно закинув м'яч за спини захисників, де вже набрав хід Рішарлісон. Бразилець в дотик перекинув голкіпера Брентфорда — 2:0.

Гості дуже швидко відквитали один м'яч зусиллями Тоні. Гравці Евертона намагалися упіймати нападника в офсайд, але Миколенко не витримав лінію, тож Тоні увірвався до штрафного майданчика, де його зачепив Пікфорд. Суддя вказав на пенальті. Сам постраждалий впевнено реалізував одинадцятиметровий – 2:1.

На 62-й хвилині поєдинку Евертон забив втретє. І знову спрацювала подача з кутового. Грей навісив, захисник Брентфорда зрізав м'яч на голову Холгейту, який і вразив ворота гостей – 3:1.

Миколенко залишив поле на 73-й хвилині матчу. Без нього команда змогла забити вчетверте. Таунсенд класно пробив з меж штрафного майданчика і встановив остаточний рахунок матчу – 4:1.


Евертон пробився до 1/8 фіналу Кубка Англії. Там же вже чекає Вест Гем. Молотобійці з Ярмоленком ледве пройшли команду з шостого англійського дивізіону

Читайте також: У стилі Ібрагімовича. Фантастичний гол п'ятою з Бельгії. ВІДЕО

Читайте також