На кого розраховує Петраков у матчі з Фінляндією? Циганик назвав склад України

10:09, 08 жовтня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

З фінами буде бойовий склад

Журналіст Ігор Циганик спрогнозував стартовий склад збірної України у матчі з Фінляндією. На думку ведучого #ЦиганикLive, у стартовій одинадцятці України сюрпризів не повинно бути. Циганика цитує видання Рейтинг Букмекерів:

У нас є певні проблеми. Не буде Зінченка та Малиновського – персонажів, які стали ключовими у збірній. Не буде Буяльського, який демонструє непогану форму в Динамо (хоча й був спад після травми). Надія в середині поля на Шапаренка, що він зможе зв’язати гру.

На флангах має бути багато агресії. Сумніваюся, що тренерський штаб відійде від своєї тактики з трьома центральними захисниками. Склад прогнозувати не складно. Думаю, що у воротах буде Пятов. Андрій – важлива фігура, капітан команди та має стабільну ігрову практику в клубі. У центрі захисту зіграють Матвієнко, Забарний і Кривцов. Здатність останнього зіграти на другому поверсі буде важливою в протистоянні з фінами. Крайніми латералями будуть Соболь і Тимчик. Не думаю, що поставлять Караваєва. У центрі новачків не буде – вийдуть Шапаренко та Степаненко, або Сидорчук. На флангах – Зубков і Ярмоленко, а на вістрі діятиме Яремчук. Бойовий склад. З тих виконавців, хто приїхав, – оптимальний вибір.

Нагадаємо, матч Фінляндія — Україна відбудеться 9-го жовтня. Початок поєдинку о 19:00. За годину до початку матчу вмикайте #Скорофутбол на нашому YouTube-каналі.

У новому #ЦиганикLive Ігор Циганик розповів про кадрову ситуацію у збірній України.

Читайте також: Злякав збірну Бразилії. Гол нападника Динамо ледь не шокував фаворитів. ВІДЕО

Читайте також