На переможній хвилі. Дніпро-1 топить Чорноморець. ВІДЕО

14:58, 30 жовтня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

На Дніпро-1 після виходу в плей-оф Ліги конференцій чекав поєдинок з аутсайдером УПЛ Чорноморцем.

Підопічні Олександра Кучера могли відкрити рахунок вже на першій хвилині. Піхальонок прострілив на Довбика, який в один дотик цілив у дальній кут воріт Нєпогодова – стійка врятувала одеситів. 

Чорноморець не розгубився і відсунув гру подалі від своїх воріт, що дозволило команді Григорчука змусити понервувати Валефа. Гладкий відгукнувся на подачу Сєліна і з лінії воротарського майданчика господарів пробив поруч зі стійкою воріт дніпрян.

Активність гостей зруйнував гол Піхальонка. Герой поєдинку з Вадуцем скористався передачею Бусанелло і з меж штрафного майданчика пробив по воротах Нєпогодова – м'яч після рикошету від Єрмакова залетів у сітку воріт одеситів – 1:0!


Міг до перерви забити Назаренко. Довбик з меж штрафного майданчика віддав під удар вінгеру Дніпра-1, який з вигідної позиції пробив поруч зі стійкою воріт Нєпогодова.

Каркас воріт став рятівником Чорноморця на старті другої половини гри. Назаренко опинився перед Нєпогодовим, але спочатку йому не вдалося обіграти голкіпера гостей, а потім півзахисник все ж зумів пробити – стійка!

Не щастило цього дня і Артему Довбику. На міцність ворота Нєпогодава форвард перевірив після передачі Адамюка – стійка. А згодом нападник збірної України втратив супершанс. Довбик увірвався до штрафного майданчика суперника, обіграв на замасі Єрмакова і з правої потужно пробив – вище воріт Нєпогодова.

Чорноморець не зумів результативно відповісти господарям. Дніпро-1 здобуває мінімальну перемогу!

Читайте також: Шахтар втратив гравця основи на Лейпциг! Йовічевич оголосив про травму гравця збірної України

Читайте також