На рівні суперзірок. Зінченко знову класно грає за Ман Сіті в матчі АПЛ

23:08, 17 січня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Оцінка українця за гру з Крістал Пелас говорить сама за себе

Олександр Зінченко своєю грою повернув довіру Хосепа Гвардіоли. Тренер Манчестер Сіті випустив українця на поєдинок 19 туру АПЛ з Крістал Пелас і не прогадав. Гравець збірної України впродовж усього матчу допомагав партнерам у комбінаційній грі, мінімізувавши кількість власних помилок у захисних діях.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Манчестерці у домашньому поєдинку не отримали відчутного супротиву. На 26 хвилині Де Брюйне філігранним пасом зовнішньою стороною стопи знайшов у штрафному майданчику гостей голову Джона Стоунза, який підправив м’яч у сітку воріт Крістал Пелас – 1:0.

Активніше підопічні Гвардіоли заграли після перерви. Гюндоган на 56 хвилині ударом у дальній верхній кут воріт Гуаїти змінив цифри на табло на 2:0. А ще за 12 хвилин до розгрому рахунок довів той же Стоунз, який вдало зіграв на добиванні після подачі з кутового і спроби удару Діаша – 3:0.

Добив бідолашних суперників Рахім Стерлінг. Гравець збірної Англії фантастичним ударом в дев’ятку зі штрафного підсумував побиття Крістал Пелас – 4:0!

За свою гру Олександр Зінченко отримав дуже солідну оцінку – 7,2:

У січні 2021 року українець грає в усіх матчах Ман Сіті в АПЛ (з Челсі, Брайтоном та Крістал Пелас) від першої до останньої хвилини!

Читайте також: Відчував себе, як німий. Захисник Шахтаря розповів, чим Київ відрізняється від Донецька

Читайте також