На такому рівні не можна так грати! Шовковський вказав, чому Динамо програло Лаціо

00:39, 26 вересня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Олександр Шовковський прокоментував поразку Динамо у матчі з Лаціо.

Наставник киян у коментарі Megogo пояснив, чому український колектив поступився італійцям у матчі Ліги Європи(0:3). Фахівець наголосив, що команда не може робити такі помилки в захисті, бо на цьому рівні суперники одразу карають за це.

Фото: Динамо Київ

– Наскільки швидкий гол і травма Себальйоса зіпсували Ваші плани на матч?

– Безумовно це завжди впливає на гру команди, але у першу чергу хочу сказати, що ми не маємо права припускатися таких помилок, бо перший і другий пропущені м’ячі – це наслідок наших помилок у захисті і на такому рівні суперники не пробачають. Звісно, ми всі засмучені результатом, але ми хотіли грати, намагалися грати в футбол, комбінувати, використовувати фланги, створювати свої моменти, у нас були свої нагоди, але…

– У чому ви бачите проблему пропущених м’ячів?

– Побачимо, розберемо кожен пропущений м’яч, закцентуємо увагу на тих помилках, які були зроблені. Зараз по факту, я не можу вам сказати.

– Чи могла проблема в досвіді виступів у єврокубках вплинути на результат?

– Знаєте, проблем достатньо у нас. Говорити про них я зараз не хочу. Ще раз повторююся, ми виходимо грати в футбол. Ми хочемо показувати атакувальний футбол, з комбінаціями, але безумовно треба приділяти уваги нашим діям в обороні і не припускатися таких помилок. Бо саме на такому рівні, з командами, які постійно грають в Лізі чемпіонів чи Лізі Європи, вони не пробачають помилки.

– Чого не вистачало, щоби забити?

– Ми просто не забили. Ще раз повторюся, ми намагалися грати в футбол. Можна було стати і закритися, ми хотіли грати і говорили гравцям не відходити від своєї структури. Не можу сказати, що ми погано грали, за винятком моментів з пропущеними м’ячами. Але в футболі результат складається з голів, кількості помилок і вмінні використовувати ці помилки.

Читайте також: Визнання на всю Італію! Довбику підкорилося ще одне досягнення в Серії А

Читайте також