Найкращі в Іспанії! Мадридський Реал впевнено долає Барселону в Ель Класико. ВІДЕО

16:51, 24 жовтня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Барселона та Реал Мадрид зійшлися між собою в 10-му турі чемпіонату Іспанії на Камп Ноу.

Loading...


Обидві команди доволі активно розпочали гру, хоча чого ще очікувати в такому надпринциповому протистоянні.

Небезпечні моменти прийшли у середині першого тайму. Саме тоді каталонці змарнували супернагоду, щоби вийти вперед. Дест, який опинився сам перед Тібо Куртуа, не зумів із декількох метрів влучити в площину у воріт.

Мадридці дуже швидко покарали Барселону за марнування такого розкішного моменту. На 32-й хвилині підопічні Карло Анчелотті розігнали швидку контратаку. І Алаба, який опинився на вістрі, майже з лінії штрафного майданчика сильним ударом відправив м’яч у кут воріт – без шансів для Тер Стегена – 0:1.

У другій половині зустрічі гостріше попереду діяли саме гості. Спочатку на 62-й хвилині Бензема після скидання від Модріча міг розстрілювати Тер Стегена майже з лінії воротарської зони. Та, на щастя для каталонців, удар у француза вийшов не надто вдалим, і голкіпер Барселони забрав м’яч до рук.

На 72-й хвилині той же Бензема після прострілу від Менді опинився сам у декількох метрах перед воротами, але нападник Реала не зумів нормально влучити по м’ячу.

Та все ж у доданий до основного час вершкові таки зуміли забити вдруге. Мадридці організували швидку контратаку і Асенсіо з гострого кута стріляв по воротах – Тер Стеген відбив цей удар. Першим на добиванні опинився Васкес, який виграв боротьбу в Еріка Гарсії і переправив м’яч вже у порожні ворота – 0:2.

На останніх секундах каталонці все ж відквитали один м’яч.  Дест прострілив з правого флангу до воротарського майданчика, де Агуеро в дотик прошив Тібо Куртуа – 1:2. Цей гол став дебютним для аргентинця за Барселону.

Та на більше в підопічних Рональда Кумана забракло часу. 

Читайте також: Шедевр Циганкова та фантастичний Гармаш! Динамо розбирається з Дніпром-1. ВІДЕО

Читайте також