Нам цього бракувало© Лідер збірної України пояснив, чого не вистачило з Румунією

19:01, 17 червня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Один із провідних гравців збірної України пояснив причини поразки з Румунією (0:3). 

Олександр Зінченко у післяматчевому коментарі Megogo дав свою оцінку матчу. Гравець сказав, що йому соромно дивитися в очі фанам. Також лівий захисник розповів про настанови Сергія Реброва у перерві матчу. Головний тренер просив, щоби команда агресивніше діяла попереду і створювала моменти, чого не сталося.

Фото: Getty Images

– Олександре, прокоментуйте сьогоднішню гру.

– Я не знаю, що казати. Дуже соромно дивитися в очі вболівальникам, вони приїхали сьогодні нас підтримати, хочеться сказати тільки одне. Ми зробимо все у наступній грі, щоби знову порадувати наших фанів. Зараз я не знаю, що казати, я тільки з поля. Одне, що в голові – дуже соромно дивитися вболівальникам у очі. Але я впевнений, що всі хлопці це розуміють і що нам потрібно перемагати в наступній грі, щоби в нас були якісь шанси вийти з групи. Всі ми розуміли, що перша гра дуже важлива, але сьогодні трапилося те, що трапилося.

– Який був ключовий епізод, коли стався переломний момент у матчі?

– Я не знаю, чесно, коли був переломний момент. Завжди неприємно пропускати першими. Десь нам чогось не вистачало, може більше агресії попереду. Головний тренер скаже нам, щоби зробили не так і я сподіваюся, що в наступній грі ми зможемо отримати гідний результат.

– Що казав тренерський штаб казав у перерві?

– Головний тренер сказав, щоби ми були більш агресивніші саме попереду. Бо контроль м’яча це одне, а нам потрібно створювати моменти. І, на жаль, сьогодні нам цього бракувало.

Читайте також: Румунія переграла на всіх позиціях? Оцінки збірної України за стартовий матч Євро

Читайте також