НАЖИВО. Відкрите тренування збірної України

17:06, 04 вересня 2018

Старожили і дебютанти, гравці УПЛ і легіонери – стеж за усіма, кого викликав Андрій Шевченко на стартові матчі Ліги Націй з чехами та словаками, на Footballhub #НАЖИВО

В якій формі перебувають Коноплянка і Ярмоленко, хто займе місце у воротах, з якими думками і сподіваннями зібралися у збірній українці. Все – з перших вуст. Спілкуватимуться з гравцями Роман Бебех, Вадим Скічко та екс-гравець Дніпра і Арсенала Богдан Шершун.

Андрій Павелко: Головне завдання – вихід на Євро. А вже як це вийде зробити, не так важливо. Контракт тренерський штаб допрацює до кінця. Це я вам гарантую.

Роль Олександра Шовковського визначатиме тренерський штаб. У Рауля був свій стиль, у Олександра буде свій стиль як у помічника.

Вже другий матч ми гратимемо без глядачів. Цього разу ми з попереднього відбору на Євро отримали бан через провокаційні явища на трибунах (кельтський хрест і таке подібне). Це – відповідальність самих уболівальників. Вони повинні це розуміти. Матч у Льовові пройде без глядачів, і це факт.

Дніпро і Полтава, я певен, теж скоро побачать матчі збірної.

Андрій Лунін: Ми з Реалом вирішили грати. Леганес – хороший варіант. Казка була, коли підписували. А зараз вже треба працювати

Ліга Націй – дуже складний для розуміння турнір. Основне, що він допомагає відібратися на Євро.

Леганес – за два роки піднявся у Примеру. Завдання потрапити у першу 10-тку Примери. Гарантії того, що я гратиму, ніхто не давав. Треба доводити!

Руслан Малиновський: Нам важливо бути стабільними. Я хотів себе спробувати в Європі. В Бельгії дуже серйозний чемпіонат, з індивідуально сильними футболістами. Там важко грати, футбол відкритий, рівень пресингу дуже високий.

Читайте також