Назвав причини! Шовковський пояснив, чому Динамо не змогло перемогти ЛНЗ

18:33, 08 квітня 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський прокоментував результат матчу 23-го туру УПЛ з ЛНЗ (1:1).

Після поєдинку наставник киян у коментарі журналісту Football Hub Олексію Корицькому поділився думками щодо зустрічі. Фахівець зазначив, що команда не змогла здобути перемогу через реалізацію, оскільки гравці моментів, але не зуміли забити ще раз.

 

– На Вашу думку, в чому причина такого результату з ЛНЗ?

– Добре організована команда, яка грала від оборони, вони намагалися використовувати контратаки і стандартні положення, на одному з них, на жаль, ми припустилися помилки, яка призвела до пропущеного м’яча. У футболі не буває без помилок, на жаль, і так само ми не реалізували ті моменти, які в нас були. Треба було спокійніше в реалізації, а потім десь розгубилися можливо, не було тієї впевненості, поспішали, намагалися забити, але… Маємо те, що маємо. Ви говорите про помилки, але чому ж тоді не кажете, коли гравці мали віддавати передачу, але не віддали. Мали бити по воротах, але не били. Ухвалювали зовсім інші рішення. Помилки це також ухвалення рішень, нереалізовані моменти і коли треба віддавати передачі, а цього не робиться. Не помиляються ті, хто нічого не робить.

– За рахунок чого Динамо могло вирвати перемогу, коли ЛНЗ уже захищався усією командою?

– Реалізуючи ті моменти, які в нас були. У того ж Ваната було декілька нагод. Два моменти у другому таймі він мав реалізовувати їх. У першому таймі у нас були декілька моментів, у які ми могли доводити рахунок до більш приємного для нас 2:0, але не реалізували, отримали помилку, пропустили м’яч. Далі не вдалося забити ще.

Читайте також: Миколенко та Евертон знову страждають! АПЛ знову оштрафували Евертон на очки

Читайте також