Не пішло. Ексголкіпер Динамо та збірної України пропустив 6 м'ячів у ЛЄ. ВІДЕО

12:51, 06 жовтня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Цей поєдинок український голкіпер захоче забути якомога швидше.

Воротар Шерифа Максим Коваль пропустив 6 м'ячів у матчі Ліги Європи з празькою Славією. Хоча його провини у голах було менше, ніж в захисників, які цю зустріч провалили.

Loading...


Спочатку на 4-й хвилині зустрічі Хитіл з меж воротарської зони пробив поміж ніг голкіперу. На 7-й хвилині Шериф пропустив удруге – після подачі зі штрафного Огбу головою вколотив м'яч у кут воріт. На 39-й хвилині рахунок став 3:0. Зафейріс пробивав по воротах Коваля, м'яч зачепив захисника, змінив траєкторію і залетів у сітку.

У другому таймі побиття молдовської команди продовжилося. На 47-й хвилині Шранц після передачі від партнера по команді переправив м'яч фактично у порожні ворота. На 58-й хвилині відзначився Доудєра. Гравець опинився першим на добиванні і не схибив. А масну крапку на 71-й хвилині поставив Хитіл – він підставив ногу під удар одноклубника і м'яч полетів під поперечку. 

Нагадаємо, Коваль був гравцем Динамо з 2010-го по 2019-й роки. Щоправда, з 2014-го року він постійно грав по орендах аж до закінчення свого контракту із киянами. За українську команду він провів 107 матчів.

Читайте також: Кадрова чистка Почеттіно продовжується! Ще одному гравцю Челсі вкажуть на вихід

Читайте також