Не влучив у порожні ворота... Йовічевич та Мудрик відреагували на промах року від Сікана. Відео

10:41, 26 жовтня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Шахтар у матчі Ліги чемпіонів на виїзді зіграв унічию (1:1) з Селтіком і цим самим гарантував собі євровесну, але нападник гірників Данило Сікан точно ще не скоро забуде цей матч.

Loading...


Форвард  українського клубу на 72-й хвилині зустрічі змарнував супершанс. Мудрик викотив йому на порожні ворота, але нападник десь із десяти метрів не влучив...

Loading...


На пресконференції після матчу головний тренер Шахтаря Ігор Йовічевич підтримав Данила Сікана і закликав це зробити усіх інших.

Звичайно, Данило засмучений, що не забив той м’яч у гарному моменті, але він є частиною команди, а команда забиває разом і програє разом. Це невід’ємна частина футболу, і ми сприймаємо це як футбол. Реал забив нам на останніх секундах – і це футбол. Ми повинні підтримати його. Підтримуючи його, ми підтримуємо самих себе й команду. Що не вбиває тебе, те робить сильнішим. І ми – родина. Насправді родина. І всі хлопці вже до нього підійшли, всі тренери, щоб підняти голову. Адже із Селтік Парк мало хто виходить так гордо, як ми сьогодні.

Також на підтримку нападника став і лідер гірників Михайло Мудрик, який у своєму Instagram попросив уболівальників зробити те ж саме.

Скріншот із Instagram

Читайте також: Ліга чемпіонів. Бенфіка викидає Ювентус, диво Лейпцига в матчі з Реалом, кураж ПСЖ. ВІДЕО

Читайте також