Не замерзли. Гол Циганкова зігріває Динамо у матчі з Вересом. ВІДЕО

16:06, 21 листопада 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Під дощем у Києві Верес приймав Динамо

Рівненський клуб сподівався провести матч у Рівному з глядачами, але не отримавши згоду від необхідних органів і домовився про "обмін" поєдинками з Динамо

Виїзний матч на рідному стадіоні кияни розпочали цікавіше. В атаці намагалися тиснути суперника своєю активністю Циганков, Ванат і Буяльський. Останній в одному з епізодів впав після контакту із гравцем Вереса, але арбітр не зважив на цей факт.

Кияни не засмутилися, адже на 27 хвилині вийшли вперед у рахунку. Динамівці перехопили м'яч у центрі поля, Ванат віддав на Циганкова, який змістився в центр і з-за меж штрафного майданчика пробив точно у кут воріт Когута – 0:1!

Loading...


Міг відзначитися перед свистком на перерву Лонвейк. Легіонер команди Луческу пробивав зі штрафного, заробленого Циганковим – трішки вище воріт.

Після перерви Верес показав, що не варто недооцінювати команду Вірта. Гагун подав з флангу в центр штрафного майданчика номінальних гостей, куди увірвався Дахновський і злету пробив – м'яч пройшов над поперечкою воріт Бущана.

Динамо відповіло серією шансів. Буяльський після серії рикошетів з близької відстані пробив повз дальню стійку воріт Вереса. Пробачив номінальних господарів Бєсєдін, який після обрізки рівняв пробив вище воріт. Довершив марнотратство киян Гармаш, який змарнував вихід віч-на-віч з Когутом – сейв голкіпера Вереса.

Мінімальна перемога команди Луческу піднімає настрій вболівальникам киян.

Читайте також: Велике ніщо. Міжнародні спаринги збірної росії показують її справжнє місце у футболі?

Читайте також