Неймар: побачити Париж і повернутись в Барселону

11:44, 18 жовтня 2018

Найдорожчий гравець світу прагне залишити свій клуб. Неймар незадоволений своїм становищем у паризькому клубі. За інформацією французьких ЗМІ, бразилець стурбований піком популярності Мбаппе і відчуває, що знову може опинитися в тіні. Адже згідно з неофіційною інформацією саме прагнення стати номером один в команді змусило Неймара піти з Барселони, де беззаперечним лідером є Лео Мессі.

Виступи на Чемпіонаті світу значно зміцнили позиції та авторитет не лише в команді, а й загалом у футбольних колах, тим паче Кіліан разом із Францією став чемпіоном. Сюди ж можна додати і складні стосунки бразильця з іще одним важливим гравцем основи для ПСЖ. А про конфлікт між Неймаром і Кавані годі й говорити.

Додає масла у вогонь також іспанська преса. Видання Mundo Deportivo провело опитування серед читачів, як вони ставляться до можливого повернення Неймара до Барселони. 64% (понад 13 тисяч осіб) опитаних висловивлися “За”. Те ж саме видання згодом оприлюднило інформацію, що президент каталонців Жозеп-Марія Бартомеу з цього приводу провів консультації із гравцями команди. Колектив синьо-гранатових готовий прийняти Неймара назад в команду.

ЗМІ повідомляють також про так звану таємну домовленість гравця із керівництвом ПСЖ, згідно з якою Неймар наступного літа може залишити клуб за 220 мільйонів, а влітку 2020-го року за 200 мільйонів євро. Не виключено, що вирішальним фактором у цій історії стануть виступи ПСЖ у Лізі Чемпіонів. Якщо парижани вкотре не зможуть виграти найпрестижніший клубний турнір, то ймовірність зміни клубу для Неймара зросте.

Читайте також