Неочікуваний розрив. Десна влаштувала Зорі холодний душ

17:54, 22 серпня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Поєдинок представників України у Лізі Європи пройшов у Чернігові.

Зоря на матч першого туру УПЛ з Десною вийшла в оновленому складі.

Луганці тепер без Лєднєва, Тимчика і Михайличенка, але з улюбленцем чернігівської публіки екскапітаном Десни Денисом Фаворовим на правому фланзі захисту.

Саме Фаворов став головним героєм першої половини зустрічі. Обидві команди намагалися не допускати помилок, що зменшило кількість небезпечних моментів у таймі до мінімуму. Максимально цей мінімум реалізували перед свистком на перерву гості. Кочергін пішов у прорив, упродовж якого обіграв одразу чотирьох суперників, проштовхнув м’яч поміж ніг Тамму у штрафний майданчик, де вже чекав Фаворов. Екслідер Десни ударом у дотик пробив у ближній верхній кут воріт Паста – 0:1. 

Десна після перерви гру дуже швидко перевернула! 

Вже на 56 хвилині чернігівці заробили пенальті. Шевченко не зміг зафіксувати м’яч після прострілу з флангу, на підбирання першим був Будківський, якого збив Назарина. Філіппов з одинадцяти метрів пробив точно у кут воріт Шевченка (голкіпер Зорі напрям удару вгадав, але до м’яча не дотягнувся) – 1:1.

За 6 хвилин гості отримали ще один удар від Десни. Калитвинцев подав з кутового, Шевченко кулаками м’яч вибив, але вибив прямо на того ж Калитвинцева. Ексгравець Динамо другу подачу виконав краще – прямо на голову Тамму, який з декількох метрів поцілив у ворота Зорі – 2:1.

Приклад забивати своїй екскоманді у Фаворова взяв Будківський. Калитвинцев на фланзі отримав передачу і сам відпасував у центр штрафного майданчика на свого нападника. Будківський свій шанс не змарнував – 3:1!

Чернігівська Десна карає Зорю за помилки і перемагає свого можливого конкурента у боротьбі за медалі.

Читайте також: Гвардіола придбає кривдника Шахтаря? Ман Сіті хоче зробити те, що не вдалося Барселоні

Читайте також