Ні – спекуляціям! Бразильська зірка вирішує свою долю у Парижі

20:08, 02 лютого 2021
ТРАНСФЕРИ

Усі розмови про возз’єднання Неймара з Мессі – порожні балачки

Форвард Парі Сен-Жермен Неймар залишиться у столиці Франції. Як повідомляє видання TNT sports Brasil, бразильський нападник вже узгодив новий контракт із нинішнім клубом. Офіційною угода має стати упродовж цього тижня. За попередньою інформацією Неймар гратиме за ПСЖ найближчі 4 роки.

28-річний форвард у Парижі з 2017 року, куди перейшов із Барселони за досі рекордні 222 мільйони євро. Термін дії його поточного контракту спливає влітку 2022 року. Тривалий час ходили новини про бажання каталонців повернути Неймара, але у світлі останніх невтішних фінансових справ Барселони і гігантської зарплатні Мессі, схоже, епопея з можливим трансфером остаточно себе вичерпала.

За майже 4 сезони в ПСЖ Неймар забив 53 м’ячі і віддав 29 гольових передач у 63-х матчах. Разом із клубом Неймар тричі вигравав чемпіонат Франції і ще чотири кубкові трофеї. Минулого сезону паризький клуб зупинився у кроці від перемоги в Лізі чемпіонів, програвши фінал незрівнянній Баварії 0:1.

Читайте також: Хорватський Маріо їде до України. В УПЛ буде ще один нападник і Вражаючий інтерес. Мегаклуб хоче легіонера Динамо

Читайте також