Очікували більшого. Англія завдяки Беллінгему перемагає Сербію на Євро-2024. ВІДЕО

23:54, 16 червня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Збірна Англія свій шлях на Євро-2024 починала матчем із Сербією.

Підопічні Гарета Саутгейта з перших хвилин взяли м'яч під свій контроль і вже на 13-й хвилині вони забили. Вокер віддав розрізну передачу на правому фланзі на Сака, той (із рикошетом від захисника) навісив на лінію воротарської зони, куди вбігав Джуд Беллінгем і півзахисник Реала переправив м'яч головою у сітку воріт – 0:1.

Loading...


Серби могли зрівняти рахунок на 20-й хвилині. Англійці обрізалися поблизу власного штрафного майданчика і Мітрович пробивав з близької відстані – м'яч пройшов поруч зі стійкою.

Більше небезпечних моментів чи ударів у площину воріт протягом першого тайму не було.

У другій половині зустрічі гостріше попереду діяли гравці збірної Сербії, але їхні атаки ніяк не доходили до завершального удару.

Натомість, на 77-й хвилині Кейн ледь не подвоїв перевагу своєї команди. Після навісу з флангу нападник сильно пробивав головою із меж воротарської зони, але Райкович встиг зреагувати та перевести м'яч у поперечку. Це був перший і єдиний момент англійців у другому таймі.

Loading...


На 82-й хвилині Влахович небезпечно стріляв під поперечку і Пікфорд врятував свою команду, переправивши м'яч на кутовий.

Попри усі намагання, Сербія не змогла забити і Англія перемагає 1:0. Однак, гра команди, яку перед початком турніру вважали головним фаворитом чемпіонату Європи, виявилася не дуже переконливою.

Читайте також: Еріксен, який 3 роки тому пережив зупинку серця, забив на Євро-2024. Словенія і Данія зіграли внічию. ВІДЕО

Читайте також