ОФІЦІЙНО! Рома домовилася про оренду переможця ЛЄ та Чемпіона України

09:35, 01 липня 2020
ТРАНСФЕРИ

Рома погодила подальшу співпрацю з ексзіркою Шахтаря.

Як повідомляє офіційний сайт римського клубу, Вовки погодили з Арсеналом подальшу оренду Генріха Мхітаряна. Сторони домовилися, що 31-річний вірменин залишиться до завершення поточного сезону, а також уклали попередню угоду на наступний рік. Генеральний директор Роми прокоментував трансфер Мхітаряна:

Мета Роми не змінюються, і ми хочемо мати в нашому клубі таких, як Генріх. Він завжди проявляє відданість, професіоналізм та жертовність, шануючи наші кольори та наших вболівальників. Бажаю, щоб Мікі якомога довше залишався у Ромі.

Сам Мхітарян не приховував радості від цієї події:

Я дуже радий. Врешті-решт нам вдалося досягти домовленості про продовження оренди. Мені дуже приємно, що я зможу грати тут ще один сезон, тому що ще є цілі, яких я не досягнув і їх хотілося б виконати.

Нинішнього сезону Мхітарян відіграв у 22 матчах за Рому, у яких відзначився 6 голами та 4 асистами.

Відзначимо, що Мхітарян є переможцем Ліги Європи. Він завоював цей трофей у складі Манчестер Юнайтед. До слова, той матч Червоні Дияволи виграли з рахунком – 2:0. Один з голів на рахунку вірменського півзахисника. Також він тричі вигравав чемпіонат України в 2011,2012 та 2013 роках.

Читайте також: Одне повернення і чотири втрати! У Динамо серйозні проблеми перед Шахтарем та Підсилення для Баварії. Чемпіон Німеччини погодив аж три трансфери!

Читайте також