Олімпіакос – Динамо. Фран Соль: Греки багато фолили. Арбітр не завжди свистів

14:30, 15 лютого 2019

Динамо на останніх хвилинах першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи вирвало нічию в дуже складному протистоянні з Олімпіакосом. І результат і гра задовольнила головного тренера киян Олександра Хацкевича.

Ми грали в той футбол, про який домовлялися. Це найголовніше для нашої команди. Було видно рух, розуміння і структуру гри. Бажання – протягом усього матчу. У перерві попросили хлопців агресивніше грати вперед. Тому що, на початку достатньо багато ми грали назад і поперек поля. Десь відсутність ігрової практики позначилася. Але загалом команда грала на достатньо високому рівні.

Прокоментував Хацкевич і відсутність основного центрального захисника Томаша Кадара, якого в матчі з Олімпіакосом замінив Артем Шабанов.

Ми прийняли таке рішення тому, що він сам сказав, що не зможе зіграти. Які в нього шанси на матч-відповідь? Все залежтиме від його стану –  він вже пропустив 10 днів, ще кілька пропустить. Шанси є, але невеликі.
Фото ФК Динамо

Натомість у старті дебютував новачок Динамо, нападний Фран Соль. Не надто вдала гра. Іспанець дуже рідко зустрічався з м’ячем. Але ексклюзивно для Footballhub він прокоментував свій перший офіційний матч у футболці Динамо:

2:2 – це дуже хороший результат. Оскільки ми забили двічі у дуже важкій грі в гостях. Особливо складно грати на виїзді проти грецьких команд – вони дуже пристрасні. І вони дуже багато фолили. Не тільки проти мене. Проти партнерів – так само. І не завжди арбітр свистів. Динамо Київ – команда з переможною ментальністю. Так, ми задоволені. Але не настільки, наскільки хотілося б. Не повністю.

Віталій Миколенко отримав неприємне пошкодження на останніх хвилинах гри. Але знайшов у собі сили продовжити грати:

Здоров’я -добре. Зробили укол, і ніби все нормально. Перший тайм був важче, потім взяли матч під контроль і таки забили другий м’яч. 2:2 – це позитивний результат для нас. Ми не були налякані на перших хвилинах.  Буле важко після зборів. Там були контрольні матчі за практично порожніх трибун. А тут ще й проти нас вболівають.

Матч в Греції пройшов у прямому значенні на вістрі ножа. Дуже негостинно повели себе грецькі ультрас і місцеві поліцейські. У Києві в Динамо хороший шанс поквитатися з суперником вже на футбольному полі.

Читайте також, від чого залежить доля Хацкевича як тренера Динамо.

Читайте також