Павлов та Зірки Футболу відкрили стадіон на Лівому Березі

17:37, 27 червня 2018

Микола Павлов здійснив свою давню мрію і разом із зірками українського футболу відкрив новий дитячий стадіон для футбольного клубу Лівий Берег.

Микола Лавренко, почесний президент ФК Лівий Берег:
– ФК Лівий Берег народився рік тому. Ми з Миколою Павловим якось зустрілись та спілкувалися на тему, що ми у футболі понад 20 років. І я сказав, що все, я закінчив свою футбольну історію, але він сказав, що є мрія, щоб ми мали перший дитячий футбольний клуб, особливо на Лівому Березі, так народилися і ідея, і назва.

Микола Павлов, президент ФК Лівий Берег:
– Команда Лівий Берег – це інвестиції чисто у дитячий футбол?
– Пока що – так. Але люди – мрійники, я теж хочу помріяти, що у нас з’явиться стадіон не лише дитячий, а і дорослий на Лівому Березі, де гратимуть вихованці нашого дитячого футбольного клубу.

Олександр Алієв, колишній гравець Динамо:
– Я бы в своем детстве только мог и мечтать, чтобы увидеть звезд киевского Динамо, СССР, сборной Украины, для детей это большой праздник, хороший стадион открыли, отличное поле, пригласили ветеранов футбола, думаю, что дети будут в восторге от сегодняшнего дня.

Олег Гусєв, легенда Динамо:
– Ми грали на таких полях, що їх страшно назвати полями.  Звичайно, на такому полі сам Бог бажає, щоб вони відточували техніку, свою майстерність та зростали.

Читайте також